×
Social
Sănătate
Economic
Educație
Cultură
Evenimente
Administrație
Sport
Publicitate
4.3826
5.0823
Ziar Braila
AVANPREMIERĂ
ZIUA RECOLTEI 2025 LA BRĂILA


• 24 octombrie 2025, Liliana MUNTEANU


Ziua recoltei a evoluat de-a lungul timpului de la o sărbătoare tradițională organizată în perioada comunistă în cadrul căreia membrii cooperativelor de producție își expuneau produsele, la un eveniment cu abordări moderne axate pe aspectele ecologice, pe educație în alimentație și pe grija pentru comunitate și pentru consumatorul direct.

În prezent sărbătoarea recoltei se desfășoară în lunile septembrie sau octombrie sub forma unor târguri, festivaluri sau evenimente locale unde fermierii și micii producători își prezintă și își promovează produsele. Se creează astfel oportunități de piață prin interacțiunea între furnizorii de produse agricole și posibilii clienți pentru colaborări fructuoase pe viitor.

Anul acesta la Brăila, Ziua Recoltei 2025 va fi sărbătorită vineri, 7 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Centrul de Conferințe din Șoseaua Vizirului, Km 9 al Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Brăila (S.C.D.A.) instituție care organizează evenimentul în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila și ASOCIAȚIA AGROSMART CLUSTER.


Doritorii mai au la dispoziție doar două zile pentru a completa talonul de participare la Ziua Recoltei Brăila 2025 și de a-l trimite la adresa de e-mail: secretariatâscdabraila.ro. Pentru alte informații și lămuriri, organizatorii vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0726 710.072.

Organizatorii ne promit o atmosferă specială cu bună dispoziție și bun augur în cadrul căreia firmele producătoare își vor face cunoscute produsele care vor fi expuse pe mese lungi și bogate și vor purta stegulețe de identificare. Degustarea produselor se va putea realiza la mese special amenajate pentru fiecare participant.

După prezentare și după evenimentele de brokeraj va avea loc un seminar despre alimentația sănătoasă și o lecție de gătit prezentată de un bucătar renumit.

Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invităm să urmăriți evenimentul și să participați măcar în calitate de privitori, admiratori și degustători ai roadelor toamnei.